2012. április 13.

Újratöltve


Ugye Ti is előnyben részesítitek az újratölthető elemeket? Ebben a verzióban semmi furfang nincs, ugyanaz célokra alkalmas mint a normál AA-s elem. Fényképezőgépbe, órába, távirányítóba, ilyen-olyan lejátszókba. Itthon is kapható ez a nagyon praktikus darab, amit a számítógéped USB portjára kell kapcsolni, s a gép menet közben tölti az akkumulátort.

Nem kell külön töltőt  használni, pár perc alatt megvan a töltéssel. Az elemet magát  nagyon sokszor lehet utántölteni, s nem utolsósorban: minden egyes USBCELL használatával - megelőzünk 7 kg széndioxid-kibocsátást, valamint nem juttatunk környezetünkbe 3 kg egyéb mérgező hulladékot.


A következő képen egy olyan 10-es csomag látható, amit a gyártó külön gyerekeknek - iskoláknak ajánl oktatási célra.  Extra nincs benne, a 20 db elemen kívül információs füzetke, plakát és egy gyűjtődoboz az elhasznált elemeknek. A képen látható, hogy az elemeket 500-szor lehet újratölteni. 


Kis ízelítő, hol használhatod. 

A nevükből nem derül ki, hogy angolok, de erről a design-ról mindenképp.

A cég logója.

A Moixa karácsonyi ajándék-ötlete. Végülis...távirányítós autó mellé simán. 

Én le vagyok maradva, mert még nem találkoztam olyan monitorral, amin USB-csatlakozó lenne.  


Az angol Moixa Energy Ltd által fejlesztett újratölthető elemeket itthon is lehet kapni, pl itt: StarKing webshop 4562,- Ft jelenleg az ára.


A képeket a Moixa Energy Ltd. engedélyével használtam fel. További információ az USBCELL-ről


Használj Te is újratölthető elemeket!


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése